Rotterdam-City tour met de Snerttram.

Op zondag 26 februari 2017 organiseert ABO voor U een Rotterdam-City tour met de Snerttram
De Snerttram is een bijzondere verschijning in Rotterdam. De tram ziet eruit alsof ze dwars door een pan erwtensoep is gereden. Binnenin is de  tram aangekleed met lichtjes, plantjes en gordijntjes. U geniet volop van een rondrit door Rotterdam in deze antieke tram. Er wordt u een kop hete erwtensoep geserveerd. Tevens wordt u als extra een drankje aangeboden door Brazzo.
Onderwijl vertelt de gids amusante weetjes,waarvan zelfs de meest doorgewinterde Rotterdammer nog nooit van gehoord heeft. De rondrit brengt u door heel Rotterdam

De anderhalf uur durende rondrit begint in Crooswijk bij restaurant Brazzo en gaat vervolgens langs historische- en moderne bezienswaardigheden in en rond het centrum van Rotterdam, de route gaat verder via het Feyenoord stadion naar historisch Delfshaven en het chique Kralingen.
De rit is verrassend en afwisselend. De beste manier om erachter te komen is gewoon een ritje met de Snerttram mee te maken.

De ontvangst is in Hart van Hellevoet om 13:00 uur, waar wij om 13:30 uur vertrekken.
De snerttram vertrekt om 14:30 uur vanaf de Boezemstraat in Rotterdam. U wordt weer teruggebracht naar Hart van Hellevoet om 16:15 uur.

De kosten: voor donateurs € 13,50, voor niet donateurs € 15,00, voor vervoer vanaf Hart van Hellevoet € 7,50

Inschrijving bij Jan de Vries - telefoon 0181-323681 of per email jdvr@chello.nl