Reis histoirie – Beeld en Geluid

 

ABO Reisje naar Beeld en Geluid in Hilversum

 

Dagje uit: woensdag 12 September
Vertrek Hart van Hellevoet om 8:00 uur
Aankomst Hilversum 9:45 uur
Aanvang programma 10:00 uur
65 jaar Televisie-entertainment bij Beeld en Geluid
Het arrangement “65 jaar televisie-entertainment” is een feestelijk programma, bomvol topamusement uit de Nederlandse televisiegeschiedenis die u ervaart in het media-instituut in Hilversum.

Beleef het verleden met een archief vol onvergetelijke herinneringen en verhalen in tal van bijzondere fragmenten uit 65 jaar televisie-geschiedenis.

Werp ook een blik op een aantal bijzondere museale objecten uit de depots van Beeld en Geluid.

Twee uurtjes vol nostalgie, oude bekenden en onvergetelijke hoogtepunten.

Na ontvangst met koffie/thee en een gebakje start het interactieve filmprogramma waar de medewerkers van” Beeld en Geluid” samen met u herinneringen ophalen aan de leukste televisiemomenten van de afgelopen 65 jaar.
Geniet onder andere van Swiebertje, de liedjes uit Ja Zuster Nee Zuster, André van Duin, Zeg ‘ns Aaa, de Cavia-race uit de Wie-Kent-Kwis en de lopende band van Mies Bouwman. Een uur vol nostalgie, meezingen met televisie-tunes en een hernieuwde kennismaking met alle grote televisiesterren van vroeger.
Vervolgens biedt uw gastvrouw/heer de unieke gelegenheid om een aantal bijzondere museale objecten uit de depots van “Beeld en Geluid” te bekijken.
Bekijk onder meer de clownsschoenen van Pipo de Clown, poppen uit de Fabeltjeskrant en de bijzondere afstandsbediening, waarmee koningin Beatrix
Beeld en Geluid in 2006 opende.
12:45 uur: Lunch in Media-instituut voor Beeld en Geluid
15:45 uur: Terug in Hellevoetsluis
Opgeven voor 30 mei: per email abo.devries@gmail.com of tel. 0181-323681
Kosten zijn € 37,50 donateurs en € 39,95 niet donateurs.