Fiets u gezond met ABO

In de zomermaanden kunt u fietsen met ABO.

Onder leiding van Mart Mons worden er toertochten gemaakt van ca. 30 km.
De snelheid ligt rond 15 km per uur. Als u uw snelheid hierop aanpast, kunt u ook meefietsen met een elektrische fiets. We streven naar een 20-tal deelnemers.

Er wordt vanaf mei t/m september elke maand 1 x gefietst, meestal op een donderdag. Onderweg wordt er gepauzeerd voor een kopje koffie/thee. Dit is voor eigen rekening.

De fietsdatums voor 2020 zijn:

  • 14 mei,
  • 18 juni,
  • 16 juli,
  • 13 augustus
  • 3 september.

Alvast ter info:
Het is verzamelen vanaf 12:15 uur bij 't Hart van Hellevoet, de Eik (ex Voornesteyn). Vertrek 12.30 uur.
Vooraf opgeven om mee te fietsen is niet nodig!

Voor inlichtingen over het fietsen  kunt u bellen met Mart Mons 06 24924319 of stuur een email met uw vraag naar martmons@hotmail.com

Aandachtspunt: Deelname is op eigen risico. De begeleider doet dit werk vrijwillig en kan niet aansprakelijk gesteld worden voor eventuele schade en/of ongevallen.

NIEUW - Thuisbrengservice.

Het doet ons plezier te kunnen melden dat er een thuisbrengservice is opgericht. De service wordt verzorgd door Anton van Putten Rijwielen en door Tweewielerservice en techniek Ferrie Reitsma.
De service is een mooie aanvulling op onze fietstochtjes.

De “thuisbrengservice” houdt in, dat als iemand pech heeft met de fiets (tijdens een ABO fietstochtje) de persoon en fiets worden opgehaald en thuisgebracht. Fietsreparatie is niet verplicht en als dit wordt gedaan, is dit uiteraard voor rekening van de desbetreffende fietser.