ABO draait weer !

Wat zijn we blij dat we begonnen zijn met een aantal activiteiten. We waren er allemaal aan toe. Al is het allemaal met regeltjes, iedereen geniet weer van de activiteit en de gezelligheid. In augustus zijn er weer een paar activiteiten die gaan draaien. Maar we moeten er op blijven hameren: neem de maatregelen tegen corona in acht, zoals handen desinfecteren, afstand (1,5 meter) houden waar nodig, eventueel dragen van mondkapjes en ingeval van klachten van verkoudheid en/of koorts thuisblijven.

Het opvolgen van de aanwijzingen van de beheerder van de locatie waar de activiteit plaats vindt is een eerste vereiste. Gaat u met een reisje mee, dan gelden de regels die voor een bus van toepassing zijn. Ook de aanwijzingen van onze activiteitenbegeleiders moeten opgevolgd worden. Niet voor onze lol, maar met het doel het beschermen van de gezondheid van u, van de vrijwilligers en andere mensen in uw omgeving.

Het is anders dan we gewend waren en klinkt soms veel als “moeten”. En ja, het is jammer dat een aantal activiteiten niet met het volle deelnemers aantal kan draaien. Het is echter niet anders, we zullen het er voorlopig mee moeten doen. En zonder het opvolgen van de regels kan er niets georganiseerd worden. Dus, ABO gaat ervan uit dat ieder zijn verantwoording neemt!

Ook vergeten we de regels makkelijk, omdat we “het gevaar” niet zien. Dus zorg voor elkaar en houdt elkaar in evenwicht bij het toepassen van de regels. En mocht u zeggen, het gaat me te ver, daar doe ik niet aan mee, dan moeten we helaas zeggen dat u niet mee mag doen aan ABO activiteiten.