In verband met de CORONA-CRISIS zijn alle ABO-activiteiten tijdelijk stopgezet!

Jammer genoeg moeten wij u meedelen dat ABO in verband met de Corona crisis tijdelijk alle activiteiten heeft stopgezet. De recente ontwikkelingen zijn zodanig dat ons geen andere keuze rest.
Zodra de Corona voorschriften het toelaten dat ABO een of meer activiteiten op kan opstarten dan stellen wij u direct op de hoogte.
Intussen raden wij iedereen aan de door de overheid aangegeven gedragsvoorschriften aan te houden zoals:

  • Maak gebruik van speciale winkeltijden voor ouderen.
    Dit alles om zo min mogelijk met anderen in aanraking te komen.
  • Draag een mondkapje in publieke ruimtes!!!
  • Reis niet als het niet nodig is. Hellevoetsluis ligt in de omgeving van de gebieden, met name Rotterdam, waar de besmettingsgraad steeds hoger wordt. Het gevaar om daar een besmetting op te lopen is aanzienlijk ( = rood gebied). Voorkom een ontmoeting met mensen die in dat gebied geweest zijn. Soms moet u zelf die richting op. Wees dan voorzichtig en bescherm uzelf met een mondkapje en houdt 1,5 meter afstand.
  • Houd er rekening mee dat u behoort tot de doelgroep ouderen en dat deze groep gerekend wordt tot een kwetsbare groep!

De overheid komt regelmatig met berichtgeving over de stand van zaken, welke maatregelen moeten worden genomen om de crisis te bestrijden en hoe we verder kunnen binnen. Deze berichten wachten we af en kijken hoe het verder moet/kan met de ABO activiteiten.

Al met al is het ontzettend jammer dat we overvallen zijn door deze crisis en alle ABO activiteiten stil liggen, maar veiligheid/gezondheid gaat voor alles.

Als u vragen heeft, laat het weten aan Bert Bos, 06 3012 6133 of per email aan  abo.hellevoet@gmail.com of neem contact op met uw activiteitenbegeleider.


Zodra de situatie verandert, hoort meer van ons via het ABO-Nieuws.

Dan als laatste het dringende advies van de overheid:
Draag een mondkapje in publieke ruimtes
en houdt 1,5 meter afstand!!!